Een woordje over mezelf

Deze jongeman zag het levenslicht in ’91 en draagt sindsdien de naam: Jeroen Rotty. Hij speelt sinds kleins af aan met computers én vertoeft al jaren op het wereldwijde web. In zijn tienerjaren maakte hij zijn eerste websites, toen nog zonder schaamte met behulp van (i)frames en tabellen. Toen hij jaren geleden, na enkele andere CMS’en te hebben getest, WordPress ontdekte, was hij meteen verkocht.

Maar nu genoeg in 3de persoon geschreven. Na enkele jaren als PC technieker aan het werk te zijn wou ik een nieuwe weg inslaan. Ik startte in 2015 mijn eigen bedrijf JerrixIT, waarbij ik in hoofdzaak websites ontwikkel, host en onderhoud. In April 2020 doopte ik dat om in Sitefly (vennootschap).

Daarnaast startte ik ook deze persoonlijke blog. Naast deze blog beheer ik ook WPinfo.be. Daar schrijf ik WordPress tips & tricks, tutorials en nieuws. Zeker het volgen waard als je zelf ook met WordPress aan de slag gaat.

Ik neem zelf zeer actief deel aan de bruisende WordPress Community in zowel Belgïe als ver daar buiten. Door zelf te contributen aan dit opensource project op tientallen events, kwam ik al in Belgrado (Servië) & Brighton (UK), Parijs, Berlijn, Rotterdam, Utrecht, Drachten, …

Ik startte ook een WordPress Meetup groep in mijn thuisstad Kortrijk en probeer zo veel mogelijk WordPress conferenties bij te wonen. Ik werkte ook 5 jaar lang bij Yoast. Yoast ontwikkelt SEO plugins waarvan de plugins op miljoenen websites draait.

Heel veel van m’n dagen staan dus in het teken van het superleuke WordPress! Die van jou ook? Stuur me gerust eens een bericht.

Groet,
Jeroen