Mijn WordCamp agenda

Het lijkt een leuke (volle) agenda te gaan worden in de eerste maanden van 2018, alleen al omdat ik vier WordCamps gepland heb staan in de eerste helft van dit jaar. Dat zijn er welgeteld al meer dan in het volledige jaar 2017. Daar ben ik persoonlijk echt blij om, want het bezoeken of meehelpen aan zo’n evenement is superleuk.

Een WordCamp, wablief?

Ik schreef al eerder over mijn liefde voor de WordPress community waarin iedereen welkom is. Als je nog niet weet wat een WordCamp precies inhoudt of wat je er van kan verwachten, lees dan zeker even De bruisende community achter WordPressof het bericht waarin ik mijn ervaring over WordCamp Europe 2017 deel in Terug thuis na WordCamp Europe 2017.

Drachten

WordCamp Noord Nederland

Op 9 en 10 februari ga ik terug naar onze noorderburen, ditmaal in het verre noorden, Drachten in Friesland. Daar vindt voor de eerste keer in de geschiedenis WordCamp Noord Nederland plaats. Eventjes rijden, maar ik heb het er zeker voor over. Misschien even Leeuwaarden of Groningen bezoeken die beide een halfuurtje van Drachten rijden zijn.

Interesse?
Bezoek hun site: https://noordnederland.wordcamp.org/

Antwerpen

WordCamp Antwerpen

Je leest het goed, er is een 2de WordCamp Antwerpen gepland. Vrijdag 2 en zaterdag 3 maart is het eindelijk zo ver. Twee jaar na hun succesvolle eerste editie is het tijd voor een vervolg. B-)

Interesse?
Bezoek hun site: https://antwerp.wordcamp.org

Rotterdam

WordCamp Rotterdam

Net zoals ik nooit eerder in Friesland ben geweest, is ook Rotterdam nieuw terrein. Het leuke is dat ik altijd een dag op voorhand arriveer zodanig dat ik wat tijd heb om de omgeving te verkennen. Ook de dag na het evenement ben ik nog in de stad, dat probeer ik altijd te doen.

Interesse?
Bezoek hun site: https://2018.rotterdam.wordcamp.org/

WordCamp Europe 2018 in Belgrado

WordCamp Belgrado, Servië

Interesse?
Bezoek hun site: https://2018.europe.wordcamp.org/

Dit wordt echt hét hoogtepunt van 2018. Ik plan mijn 2de WordCamp Europe in, maar daar stopt het niet bij. Het plan zou zijn de reis te koppelen aan meerdere Europese grootsteden samen met andere WordPress liefhebbers. De plannen verkeren nog in de prille fase, maar momenteel is de route Belgrado > Boedapest > Bratislava > Wenen > Praag. Dit zou zo leuk zijn om te doen. Ik hoop dat ik deze plannen in werkelijkheid kan brengen. Ik hou jullie op de hoogte!

Ik kijk er naar uit

Wil ook jij, omdat je ook met WordPress werkt, WordCamps bijwonen? Doen! Iedereen is er welkom, ben je nu volledig nieuw in WordPress, een developer, een designer, een blogger of eender wat, wees welkom!

Zie ik jou op één van bovenstaande evenementen? Laat het gerust weten in een reactie.

In

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *