Na meer dan 11 jaar is WordPress nog steeds mijn passie.

Een hand op een trackpad van een laptop

WordPress viert binnenkort zijn 20ste verjaardag en dus tijd om nog eens een persoonlijke blog te schrijven.

Zelf werk ik al een 11 jaar met WordPress en wat mij betreft gaat dat nog een eindje door. Het is en blijft mijn “daily routine” en de passie groeit nog steeds.

Om je een idee te geven hoe actief ik met WordPress bezig ben … Ik schrijf deze blogpost vanuit mijn hotelkamer in Wijchen omdat het opnieuw tijd is voor een nieuwe Yoastcon deze week. Ik help er mee om vragen omtrent Yoast en onze producten te beantwoorden en klanten te helpen onze producten optimaal te gebruiken.

Ik werk dan ook graag enkele dagen op de Yoast kantoren Een leuke SEO conferentie waar ook zeker veel over WordPress zal worden verteld.

Vorige week organiseerde ik nog een zeer leuke 4de Kortrijk WordPress meetup en heb er ook al weer 2 nieuwe aangekondigd. Schrijf je gerust in als je in de buurt woont en met WordPress werkt!

Volgende maand zit ik in Athene voor de grootste WordPress conferentie ter wereld: WordCamp Europe. Dit gaat mijn 5de WordCamp Europe worden na Parijs, Belgrado, Berlijn en Porto en opnieuw kijk ik er hard naar uit.

WordPress heeft mij dus al ver gebracht en ik blijf mezelf bijscholen, elke dag opnieuw leer ik nieuwe dingen bij en deel ik ook deze kennis op de WordPress.org forums.

Nog zo veel te leren!

In

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *