WPinfo.be is live

Alle nieuwe en bestaande WordPress tips, tricks, tutorials en nieuwsberichten schrijf ik voortaan op WPinfo.be.

Jeroenrotty.be blijft mijn persoonlijke blog. Alle oude en nieuwe WordPress tips, tutorials en meer ga ik voortaan schrijven op WPinfo.be. Ik probeer echt tijd te blokkeren in mijn agenda om meer te bloggen. Of het me lukt, zie je daar.

Op zoek naar WordPress tips, tricks, tutorials en meer? Eén adres: https://wpinfo.be

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Persoonlijk

Door Jeroen

Ik focus me op het bouwen, optimaliseren, onderhouden en hosten van WordPress websites met Sitefly. Jeroenrotty.be is mijn persoonlijke blog. Voor WordPress tips, tricks, tutorials en nieuws kun je terecht je op WPInfo.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *